Signalering

Ter waarborging van de harmonieuze afwikkeling van letselschadezaken kunt u via signalering het Bureau van De Letselschade Raad informeren over signalen en klachten over het in strijd handelen met gedragscodes en richtlijnen.

Signalen die voor De Letselschade Raad relevant zijn, neemt De Letselschade Raad mee in de audits, evaluaties en verbeterplannen.

Op een signalering ontvangt u verder geen nader bericht.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval?

Slachtofferhulp Nederland (SHN) is het loket voor slachtoffers en de instantie die slachtoffers te woord staat en verder helpt. Zij helpen u op het moment dat u dat wilt, op een manier die bij u past. U kunt bij SHN onder meer terecht voor emotionele steun en voor ondersteuning bij het trachten te verhalen van uw schade. Deze ondersteuning is gratis.

Heeft u vragen, dan adviseren wij u contact op te nemen met SHN op telefoonnummer: 0900-0101 Zij helpen u graag verder. SHN is ook bereikbaar via chat en email.

 

Wat te doen direct na een ongeval

Een deskundig belangenbehartiger nodig?

Wat is de rol van De Letselschade Raad?

De Letselschade Raad houdt  zich op maatschappelijk, professioneel en procedureel niveau bezig met trends en ontwikkelingen op het gebied van letselschade. De Raad heeft hierbij een faciliterende en coördinerende rol voor professionals in de branche.

Het behandelen van individuele vragen past hier niet bij. Ook kan en mag de Letselschade Raad niet bemiddelen in individuele klachten of geschillen. De analyse van geschillen en het gezamenlijk zoeken naar passende oplossingen en geschiloplossers, valt niet onder de werkzaamheden van het Bureau van De Letselschade Raad.